Dagens ridpass & u will find him next to me…

Elvis: I paddocken. i form lite lösgörande övningar. Slutade med cavaletti bommar & han kändes väldigt fin på slutet, stora killen xd

Stella: Fick klättra idag & bygga muskler.

Bellman: hoppade bana som i slutet låg på 1 meter. Övade få med han mer i svängarna, han va sjukt PÅ hinder idag & var taggad över att få hoppa idag.

Mucho nöjd med ponnysarna.

Resten av kvällen gick till att duscha, göra världens godaste kyckling sallad ihop med hela familjen. Sen sitta & svara på era frågor & blogga. Messa & Lyssna på musik & har nu fastnat för en NY låt…

 

Låten är till en speciell person…..men jag vill inte säga vem. He knows, det räcker för mig. Ibland tror ni att ni vet allt om mig, men jag lovar att nu vet ni inget. Jag gjort en HEL omvändning & står helt utanför det jag brukar göra. Jag är en NYARE nellie, bättre än innan, stark & ÄLDRE. Tjatar om att jag e äldre än min ålder & det är inget som kan ändra på det. Bara att gilla läget…fått uppleva såhääär mycket dessa 2 åren att jag känner mig otroligt säker på mig själv. Vet vad jag vill. Nån som jag trodde jag kände sa till mig ikväll att jag är DRAMA….haha, skillnad på DRAMA än att vara en person som vågar stå upp för vad man tycker. Se skillnad på rätt & fel. Om det är DRAMA i dina ögon, så är jag stolt över att inte vara svennebananjagföljerströmmensomallaandra som du. Kommer aldrig vika undan mina drömmar & ALDRIG sluta tro på kärleken. Inte NI heller.

Nu skall jag läsa denna goingens blogg <333

Natti, u will find him next to me…..

 

10 kommentarer
 • Är det Nicholai? eftersom att båda skrev om samma sak och länkade varandra.. för 5 års skillnad alltså, det är ganska mycket när man är så ung men.. Kärlek är kärlek <3

  Louise 2012-04-25 20:08:13 lollouu.blogg.se
  Svara
  • Så bra låt asså. O texten gör mycket..... Vill Inte tränga mig på, men är det något mellan dig o Nicholai (stav) ?

   LinneaJ 2012-04-25 14:54:57
   Svara
   • Skulle inte du vara singel rästen av 2012 ? ^.^

    Anna 2012-04-25 12:26:11 Annasylves.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.