En kommentar…

….fick en kommentar jag kände för att göra ett inlägg om.

Den handlade om att det var en som läste min blogg & egentligen INTE hade nån uppfattning om mig…än xd. Hon stod som ett frågetecken & bara ”läste” min blogg.

Ingen stalker, ingen hater..utan en VANLIG tjej som inte tyckte nånting.

Det är ganska ovanligt, för antingen älskar man mig såhäääääär mycket, eller tvärtom. Inget mittemellan xd

Hon hade sett en konversation (stav?) på FB där jag tjafsat & vart tyken mot nåra. Är det okey? Jag som verkar så snäll på bloggen liksom, e jag en kaxig tjej egentligen? Ja…let`s find out.

Jag är världens SNÄLLASTE tjej. Jag anser mig göra mer för andra, än jag gör gör mig själv. Inget speciellt med det…men så är det. Jag lever på ett sätt där jag utsätts varje dag för kommentarer överallt. Jag överdriver INTE om jag varje dag får ca :

 • ca 100 kommentarer på bloggen
 • ca 20 mejl
 • 200 instagram kommentarer
 • 100 fb kommentarer

DET har jag att läsa igenom VARJE dag. Även ni fattar att i alla dessa finns det ”mindre” snälla kommentarer & meningar & åsikter om mig som person, utseende & ridning osv. För det mesta skrattar jag åt det. Läser det & jajajaja…raderar den. Men ibland gör jag undantag. IBLAND blir jag den 12 åriga tjej som jag är (lugn nu alla poliser, jag fyller 29 sept), som har RÄTT att få fräsa ifrån, RÄTT att få bita tillbaka då JAG blir påhoppad FÖRST. Kom ihåg det nu….FÖRST!!!

Jag har ALDRIG någonsin kommentaret en BLOGG, FB, eller INSTA med nåt elakt. ”ful, äcklig, dryg osv” ALDRIG har jag gjort det. Jag får ta emot flera sådana VARJE dag, men sväljer dom så snällt och går vidare.

Men blev påhoppad av ett ”gäng mindre smarta” personer som ansåg det ena och det andra.

DÅ kommer en annan tjej fram i mig. JAG vägrar bli oskyldigt PÅHOPPAD, utan att KUNNA försvara mig. Skulle nån komma fram och ge mig en smäll på käften, skulle jag inte kunna få slå tillbaka då…för att jag har en blogg & verkar ”så snäll”. Sen vet jag att slå tillbaka eller kaxxa upp sig ofta leder till fight….men kom ihåg att bakom alla dessa flera hundra kommentater är JAG. Nellie, samma person som hon/han som skrev den dumma kommentaren. Jag har samma känslor & sitter här & matar ER med girlpower varje dag. Men även jag har en gräns…..jag MÅSTE få stå upp för mig själv, även om det är på en 12 årings nivå.

Jag står inte upp för kaxighet & dryghet, Jag står upp för attityd & ärlighet & att man inte skall ta obefogad skit.

DET är en skillnad….

Hoppas detta ger dig en mer rättvis bild om MIG som person….

 

58 kommentarer
 • Vadå "..Även ni fattar att i alla dessa finns det ”mindre” snälla.."???? Även vi, som om vi som är dina läsare skulle vara mindre intelligenta på något vis? Jag har alltid tyckt om dig Nellie men jag blir trött på alla dina inlägg om dåliga kommentarer osv, om du inte bryr dig - bry dig inte dårå!

  Klara - S H U M P I Z E N 2012-06-11 18:26:28 shumpizen.blogg.se
  Svara
  • Asså nellie, Om du inte vill ha taskiga kommentarer varför gör du sånna hära inlägg då? DU vet ju att du riskerar att få taskiga kommentarer då.

   Klart att det är bra att kunna säga till om man vill det, men INTE för hela bloggen nellie! det är då du får dumma kommentarer...Jag vill inte vara dum, taskig eller helt i mot dig, MEN gör inte sånna inlägg!

   Tank nu på nellie jag är inte imot dig helt. Jag vill bara ditt bästa.

   Matilda 2012-06-10 14:09:27
   Svara
   • Jag tror att du är en väldigt snäll tjej i din omgivning och mot andra! MEN HÄR PÅ BLOGGEN ÄR DU INTE DET, HÄR ÄR DU KAXIG SOM BARA DEN. Du retas med att lägga upp ett inlägg med "Emil" som rubrik.Vem fan är det? om du inte vill berätta varför ens skriva ut hans namn då? Du säger att du är arg på skvallerbloggar osv, men vafan nu får du skylla dig själv om dem ittar på nånting om er !
    en annan ska var när du skrev "besöksrekord!!!som tack får ni det här" och en bild på dig.
    Asså, vem tror d att du är?
    Du beter dig som en drottning eller nånting?Du är ABSORLUT INGEN förebild för mig, en förebild ska vara snäll och säga tack sov, vilket su duger på.Fattar inte hur folk kan insipreras av dig, blä

    Alva 2012-06-10 13:20:52
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.